MooizbyMo is sinds 2011 de gezellige winkel van Monique Lanjouw, in het
Modekwartier Arnhem. Je vindt er fijne kleding, schoenen, tassen en
accessoires.

Als tiener in de jaren 80 werd Monique al door haar moeder meegesleept naar authentieke winkeltjes in de Achterhoek waar men bijzondere en vaak zelfgemaakte kleding verkocht. Hier begon haar voorliefde voor unieke kledingstukken en het combineren van kledingstijlen, maar de mode kwam pas later weer in haar leven terug.

Na diverse omzwervingen, verschillende banen door heel Nederland en de komst van een kind ging ze vanuit Utrecht weer richting het oosten. Via haar oom en tante kwamen ze in Renkum bij Arnhem terecht. Diezelfde tante runde al 25 jaar met plezier een boetiek in Renkum,… en zo vond Monique de mode weer terug. Ze nam haar zaak over en gaf hier haar eigen draai aan. Zo ging MooizByMo Renkum officieel in 2009 van start.

Haar collectie was kleurrijk, sportief en divers. Rond die periode kocht en verkocht Monique ook producten uit het Modekwartier Arnhem. Zo verkocht ze de tassen van Heleen van der Meer en kwam ze regelmatig over de vloer bij het Hiernamaals (tegenwoordig Studio Bolder). Op die manier is ze ook terechtgekomen bij de huidige locatie van de winkel. Het hoekpand op de Hommelseweg 2, voorheen het pand van de bloemist.

Met een continu wisselende collectie van fijn samengestelde sportieve, vrouwelijke en stoere producten en merken weet MooizByMo altijd te inspireren en te verrassen.

Monique heeft daarnaast een voorliefde voor kleurrijke, biologische, organic en duurzame (sustainable) producten.  Net zo belangrijk vindt ze een goede herkomst van producten of grondstoffen en het feit dat items zowel praktisch als comfortabel te dragen zijn. En niet geheel onbelangrijk; de producten moeten betaalbaar zijn.

Geïnspireerd of inspiratieloos? Bij MooizByMo kun je onbezorgd shoppen, inspiratie opdoen en/of geadviseerd worden.

“Voel je welkom in de winkel, wees uitgenodigd – Monique