Sticks & Stones is eind jaren 70 opgestart als een jong en ‘vintage’ lederwaren merk in Amsterdam. Destijds werden de ontwerpen op de beroemde Waterlooplein markt in het centrum van Arnhem aangeboden aan het hippe publiek. Het Waterlooplein was namelijk in de tijd het middelpunt voor mode in Amsterdam en verre omstreken. Hier kon je verschillende jonge ontwerpers vinden en vele internationale ontwerpers kwamen op het Waterlooplein om inspiratie op te doen.

In de jaren 80 en 90 werden in het modebeeld vooral zwarte en bruine leren jassen en tassen gezien , waardoor Sticks & Stones geinspireerd werd om gekleurd leer te gebruiken in hun ontwerpen. Zo ontwikkelde Sticks & Stones al gauw als toonaangevend merk en verhuisde naar het World Fashion Centre in Amsterdam waardoor het vanuit daar zich kon ontwikkelen als een internationaal bekend merk.

Sticks & Stones staat bekend om de kleurrijke collecties met tassen, portemonnees en andere leren accessoires. Het merk wordt gerund door vader en dochter en is dus altijd binnen de familie gebleven.

Kom langs en ontdek onze collectie in de winkel in Arnhem!